Ричард Хэрмон

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Ричард Хэрмон
Richard Scott Harmon
Сурет
Ричард Хэрмон
Жалпы мағлұмат
Туған күні:

18 тамыз 1991(1991-08-18) (26 жас)

Туған жері:

Онтарио, Канада

Азаматтығы:

Канада

Мамандығы:

актер

Белсенді жылдары:

2003 - қазіргі уақыт

Ри́чард Скотт Хэ́рмон (ағыл. Richard Scott Harmon, 18 тамыз 1991, Миссиссога, Онтарио, Канада) – канадалық актер. «Қылмыс», «Континуум», «Бейтстың қонақ үйі» және «100» сериалдарында түсіп, танымал болды.

Биография[өңдеу]

Ричард Скотт Хармон Миссиссог, Онтарио, Канадада 1991 жылы 18 тамызда дүниеге келді. Ол Джессика Хэрмонның кіші інісі болып табылады. 

Жеке өмірі[өңдеу]

Ричард американдық футболдың, әсіресе «Notre Dame Fighting Irish» командасының жанкүйері. Ол «Губка Боб шаршы шабар» мультсериалын көруді жақсы көреді. Сондай-ақ Хармон Боб Диланның және The Rolling Stones-дың жанкүйері. 

Фильмография[өңдеу]

Жыл Атауы (қазақша) Атауы (ағылшынша) Рөлі
2003 Иеремия Jeremiah Мэдисон
2005 Жыл мұғалімі School of Life Тимми
Жеңген азап Painkiller Jane Сквик
2006 Да Винчи зерттейді Da Vinci's City Hall Эндрю
2007 Мен сияқты толық болу To Be Fat Like Me Кайл
Флэш Гордон Flash Gordon Ти-Джейдің досы
Америкадағы бөгде адамдар Aliens in America №2 ұл
Ақша немесе өмір Trick 'r Treat ұл-вампир
2008 Бос жағажай Left Coast
Елші The Ambassador Энди
2009 Смолвильдің құпиясы Smallville тәуелді жасөспірім
Қасқырдың каньоны Wolf Canyon интерн
2010 Культ The Cult Лукас
Перси Джексон и Похититель молний Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief ұл
Каприка Caprica Тэд / Геркулес
Шек Fringe жасөспірім
Қымбатты мистер Гейси Dear Mr. Gacy зардап шегуші
Батыл ойындар Triple Dog Стефан
Бөлінген Shattered Тревор Стэнвуд
Білім мұңарасы Tower Prep Рэй
2011 Біртіндеп Time After Time Рикки
Иуданың сүйісуі Judas Kiss Дэнни Рейес мл.
Айғақ Clue Эндрю
Р.Л. Стайн: елестер уақыты R.L. Stine's The Haunting Hour Бобби / Калеб
2011–12 Қылмыс The Killing Джаспер Эймс
2012 Руфус Rufus Клей
"Балалы" жобасы The Pregnancy Project Аарон
Құпия шеңбер The Secret Circle Иен
Қиын жас Girl in Progress жаман ұл
Есерткішті іздеушілер 2 Grave Encounters 2 Алекс Райт
Арман ағашы The Wishing Tree Эндрю Брин
2012–15 Континуум Continuum Джулиан Рэндол
2013 Қатал және өзгеше Cruel & Unusual Уильям
Бейтстің қонақ үйі Bates Motel Ричард Силмор
Эванджелин Evangeline Коннор
Бестия Rogue Ли
Үрей тудыратын зат Scarecrows Тайлер
Менің қанатымда бол If I Had Wings Алекс Тейлор
2014–

наст.вр.

100 The 100 Джон Мёрфи
2015 Адалин ғасыры The Age of Adaline Тони

Дереккөздер[өңдеу]

Орыс уикипедиясынан аударылған.