Саша Барон Коен

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Саша Барон Коэн
Sacha Baron Cohen
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Саша Ноем Барон Коэн

Туған күні

13 қазан 1971(1971-10-13) (47 жас)

Туған жері

Лондон, Ұлыбритания

Азаматтығы

 Ұлыбритания

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

1995қазіргі уақытқа шейін

IMDb

ID 0056187

Саша Ноем Барон Коэн (ағылш. Sacha Noam Baron Cohen; 13 қазан 1971, Лондон, Ұлыбритания) — Британдық актері, «Борат», «Бруно», «Диктатор» фильмдерінің арқасында танымал атанған.

Фильмография[өңдеу]

  • 1996 – Punch
  • 2000 – The Jolly Boys' Last Stand – Vinnie
  • 2002 – Ali G Indahouse – Ali G
  • 2003 – Spyz – Ali G
  • 2005 – Мадагаскар – Джулиан, дубляж
  • 2006 – Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby – Jean Girard
  • 2006 – Борат – Борат Сагдиев
  • 2007 – Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street – Signor Adolfo Pirelli
  • 2008 – Мадагаскар 2 – Джулиан, дубляж
  • 2009 – Бруно – Бруно
  • 2011 – Hugo – Inspector Gustave Dasté
  • 2012 – Диктатор – Хаффаз Аладин
  • 2012 – Мадагаскар 3 – Джулиан, дубляж
  • 2012 – Аластатылғандар – Тенардье
  • 2013 – Anchorman 2: The Legend Continues – BBC News Reporter
  • 2016 – Grimsby – Norman Grimsby
  • 2016 – Alice Through the Looking Glass – Time

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]