Уилл Феррелл

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Уилл Феррелл
Will Ferrell
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Джон Уильям Феррелл

Туған күні

16 маусым 1967(1967-06-16) (52 жас)

Туған жері

Ирвайн (Калифорния), Калифорния, АҚШ

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актер, комик

Белсенді жылдары

1995 — қазіргі уақыт

IMDb

ID 0002071

Джон Уильям Феррелл (ағылш. John William Ferrell, 16 шілде 1967, Ирвайн (Калифорния), Калифорния, АҚШ), Уилл Феррелл атымен танымал (ағылш. Will Ferrell) — америкалық актер. «Saturday Night Live» жобасына қатысып танымал болған.

Өмірбаяны[өңдеу]

Джон Уильям Калифорния штатының Ирвания қаласында дүниеге келген (АҚШ). Анасы мұғалім, әкесі - «The Righteous Brothers» тобында жұмыс жасайды.

2000 жылы Вивека Полин деген актрисамен үйленіп, олардың үш балалары дүниеге келген.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 1995: Bucket Of Blood - Young Man
  • 1995: Criminal Hearts - Newscaster
  • 1997: Austin Powers: International Man of Mystery - Мустафа
  • 1997: Men Seeking Women - Al
  • 1998: A Night at the Roxbury - Стив Бутаби
  • 1998: The Thin Pink Line - Даррен Кларк
  • 1999: Superstar - Sky Corrigan/God
  • 1999: Dick - Bob Woodward
  • 1999: Аustin Powers: The Spy Who Shagged Me - Мустафа
  • 1997: The Suburbans - Gil
  • 2000: The Ladies Man - Lance DeLune
  • 2000: Drowning Mona - Cubby the Funeral Director
  • 2001: Zoolander - Mugatu
  • 2001—2004: The Guardian - Attorney Larry Flood
  • 2001: Jay and Silent Bob Strike Back - Federal Wildlife Marshal Willenholly
  • 2002: Boat Trip - Brian’s Boyfriend
  • 2003: Elf - Buddy
  • 2003: Old School - Frank «the Tank» Ricard
  • 2004: Melinda and Melinda - Hobie
  • 2004: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - Ron Burgundy
  • 2004: Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie - Ron Burgundy
  • 2004: Starsky & Hutch - Big Earl
  • 2004: Oh, What a Lovely Tea Party - Himself
  • 2005: The Producers - Franz Liebkind
  • 2005: Wedding Crashers - Chazz Reinhold
  • 2005: Winter Passing - Corbit
  • 2005: Bewitched - Jack Wyatt/Darrin
  • 2005: Kicking & Screaming - Phil Weston
  • 2005: The Wendell Baker Story - Dave Bix
  • 2006: Stranger than Fiction - Harold Crick
  • 2006: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - Ricky Bobby
  • 2007: Blades of Glory - Chazz Michael Michaels
  • 2008: Semi-Pro - Джеки Мун
  • 2008: Step Brothers - Бренан Хафф
  • 2009: Land of the Lost - Доктор Рик Маршалл
  • 2009: The Goods: Live Hard, Sell Hard - Craig McDermott
  • 2010: Megamind - Мегамозг
  • 2010: The Other Guys - Аллен Гэмбл
  • 2010: Everithing Must Go - Ник Хэлси
  • 2012: Casa de mi Padre - Армандо
  • 2012: The Campaign - Кэм Брэди
  • 2013: Anchorman 2: The Legend Continues - Ron Burgundy
  • 2013: The Internship - Апайының жігіті

Дереккөздер[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]

Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Will Ferrell