Эван Питерс

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Эван Питерс
Evan Peters
Сурет
Эван Питерс, 2014 ж.
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі

Evan Thomas Peters

Туған күні

20 қаңтар 1987(1987-01-20) (33 жас)

Туған жері

Сент-Луис, Миссури, АҚШ

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актер

Белсенді жылдары

2004 — қазіргі уақыт

IMDb

ID 1404239

Эван Питерс (ағылш. Evan Peters) — америкалық актер, Миссури штатының Сент-Луис қаласында 1987 жылдың 20 қаңдарда дүниеге келген. Актер Тейта Лэнгдон, Кита Уокер, Кайла Спенсер мен Джимми Дарлингтің рөлдерімен белгілі (American Horror Story).

Карьерасы[өңдеу]

Питер көбінесе әртүрлі сериалдарда түсуді ұнатады. Питерстың ең сүйікті сериалы «American Horror Story». Эван бұл сериалда бірнеше рөлдерді сомдаған болатын. 1 бөлімінде Эван ата-анасының қамқорынсыз қалған жасөспірімді сомдаса, 2 бөлімінде ақыл ойы жетіспейтін жігіт рөлінде болады, 3 бөлімінде қарапайым жасөспірім, 4 бөлімде мүгедек адамның рөлін сомдауда. Эванның актерлік шеберлігіне сыншылар өте жоғарғы баға береді.

Фильмографиясы[өңдеу]

  • 2004: Clipping Adam - Адам Шепард
  • 2004: Sleepover - Рассел
  • 2004: The Days - Купер Дэй
  • 2004—2005: Phil of the Future - Сет Восмер
  • 2005—2006: Invasion - Джесси Варон
  • 2007: An American Crime - Рикки Хоббс
  • 2007: Mama's Boy - Кит
  • 2008: Remarkable Power - Росс
  • 2008: Gardens of the Night - Рейчел/Брайн
  • 2008: Never Back Down - Макс Купермэн
  • 2008: Dirt - Крэйг Хоуп
  • 2008: Without a Trace - Крэйг Бэскин
  • 2008: Monk - рик Тавела
  • 2008: House M.D. - Оливер
  • 2008—2009: One Tree Hill - Джек Дэниэлс
  • 2009: Ghost Whisperer - Дилан Хэйл
  • 2010: Criminal Minds - Чарли Хиллридж
  • 2010: Kick-Ass - Тод
  • 2010: The Mentalist - Оливер МакДэниэл
  • 2010: The Office - Люк Купер
  • 2010: Myself and I
  • 2011: Parenthood - Брендон
  • 2011: Never Back Down 2: The Beatdown - Макс Купермэн
  • 2011: The Good Doctor - Донни
  • 2011: Queen - член братства
  • 2011: In Plain Sight - Джоуи Уилсон / Джоуи Ростон
  • 2013: Adult World - Алекс
  • 2011—2015: American Horror Story - Тейт Лэнгдон / Кит Уокер / Кайл Спенсер / Джимми Дарлинг
  • 2014: Truck Stop - Чарльз
  • 2014: X-Men: Days of Future Past - Питер Максимофф
  • 2015: Safelight - Чарльз
  • 2015: The Lazarus Effect
  • 2016: X-Men: Apocalypse - Питер Максимофф[1]

Дереккөздер[өңдеу]

  1. [1] Эван Питерс
Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Evan Peters