Белла Торн

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Белла Торн
Аннабелла Эйвери Торн
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Annabella Avery Thorne

Туған күні:

8 қазан 1997(1997-10-08) (20 жас)

Туған жері:

Пемброк-Пайнс

Азаматтығы:

АҚШ

Мамандығы:

актриса , биші , әнші әрі модель

Белсенді жылдары:

2003 - қазіргі күндер

IMDb:

ID 2254074

Аннабелла «Белла» Эйвери Торн ( ағылш.Annabella "Bella" Avery Thorne; 1997 жыл 8 қазан, Пемброк-Пайнс) – америкалық актриса, әнші әрі модель.

Өмірбаяны[өңдеу]

Белла Флоридада, фотограф Тамара Торн Эйни отбасысында туылды. Осымен қатар Белланың екі әпкесі (Дани мен Кайли) және үлкен ағасы Реми бар. Алты апталығында Белла «Parents Magazine» үшін кактолга түсті, осыдан оның модельдік мансабы басталды. Бірнеше жыл өткен соң, Белла фильмдер мен телехикаяларда түсе бастады. Жақында ол Калифорнияға көшіп, өзінің актерлік мансабы туралы армандарын іске асыра бастады.

Белл Торн «Билеу безгегі» телехикаясында Сиси Джонс рөлін ойнады. Осы рөл арқасында ол танымал болды.

Торн – DLP тележарнамасыың жұлдызы. Жарнамаынң ұраны: «бұл – таңқаларлық, бұл - айналар».

Осымен қатар ол бірнеше баспалық және журналдық хабарламаларда көз көрді. Белланың дауысы «Құмырсқа Балли » видео ойынында дағдарлану үшін қолданылды. Қазірге уақытта Белла – Кения, Кибвезидегі Lydia Kanini Kiio баланың демушісі болып табылады. Осымен қатар Nomad бірлестігінің де қолдаушысы. Бұл бірлестік Африкадағы бақытсыздаққа ұшырағын балаларға білім тамақ және де медециналық көмек көрсетеді.

Белла Торн Тейлор Лотнер, Кристиан Слэйтормен бірге «Менің дербес жауым» теледуманында, Рути Спайвиді ойнап көрген.

Жеке өмірі[өңдеу]

Белла Тристан Клирмен (Tristan Klier) кездесті.

Фильмография[өңдеу]

  • 2003 - Сенде батып қалдым - Stuck on You - MV Sideline жанкүйері
  • 2006 – Джимми Килмен тікелей эфирде - Jimmy Kimmel Live! - Джесс
  • 2006 - Ant Bully
  • 2006 – Көріктілер – Entourage - бала
  • 2007 – Ойын бітіріп - Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee - Additional Extra
  • 2007 –Жалғыз жүректер - The O.C. - Тейлор Таундсенд балалық кезі
  • 2007 - The Seer - Клэр балаық кезі
  • 2007 - Craw Lake - Джулия
  • 2008 - Blind Ambition - Аннабелла
  • 2008 – Күзге жол - October Road - Анжела Ферилли20
  • 2007—2008 – Лас ақшалар - Dirty Sexy Money - Марго Дарлинг
  • 2008 – Менің дербес жауым - My Own Worst Enemy - Рути Спайви
  • 2009 – Сулы дәрілер - Water Pills – жас келінщек
  • 2009 – Аналық - In the Motherhood - Энни
  • 2009 – Ақыл – Mental - Эмили
  • 2009 – Мені ұмытпа -Forget Me Not - Анжела бала кезі
  • 2009 - Little Monk - Уэнди
  • 2010 – Бір қалау - One Wish
  • 2010 – Үлкен махаббат - Big Love - Тэнси Хенриксон
  • 2010 - Вэйверли Плэйс сиқаршылары - Wizards of Waverly Place - Нэнси Люки
  • 2010 - Raspberry Magic - Сара Паттерсон
  • 2011 – Сәттілік Чарли - Good Luck Charlie - Сиси Джонс
  • 2012 – Қас достар – Frenemies - Авалон Грин
  • 2012 - Sides & Rides
  • 2010—2013 – Билеу безгегі - Shake It Up! - Сиси Джонс
  • 2014 – Араласқандар – Blended - Хиллари Фридмэн
  • 2014 – Александр және масқара, шатасқан, жағымсыз, өте жаман күн - Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day - Селия
  • 2014 – Бұзу - Home Invasion - Джейми
  • 2015 – Амитивиль қорқынышы – Amityville - Бель
  • 2015 – Қарапайым қыз - The Duff - Мэдисон
  • 2015 - K.C. Undercover –Джоли

Өлеңдері[өңдеу]

  1. Bella Thorne — Rockin' Around the Christmas Tree
  2. Bella Thorne — TTYLXOX
  3. Bella Thorne and Zendaya — Fashion Is My Kryptonite
  4. Bella Thorne and Zendaya — Watch Me
  5. IM5 and Bella Thorne — Can’t Stay Away
  6. Bella Thorne and Pia Mia — Bubblegum Boy
  7. Bella Thorne and Zendaya — Contagious Love
  8. Bella Thorne — Call It Whatever

Дереккөздер[өңдеу]