Джо Джонас

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Джо Джонас
Joe Jonas
Сурет
Негізгі ақпарат
Толық аты

Джозеф Адам Джонас

Белсенділік жылдары

2005 - осы уақыт

Мемлекет

 АҚШ

Мамандықтары

әнші, актер

Аспаптары

вокал, пианино, гитара

Ұжымдары

Jonas Brothers

Қызметтес болған

Деми Ловато, Майли Сайрус, Тейлор Свифт, Селена Гомес, Крис Браун, Lil Wayne, Nick және Kevin Jonas

Лейблдері

Columbia Records, Hollywood, Jonas Entairment, Island Records

Джозеф Адам «Джо» Джонас (ағылш. Joseph Adam «Joe» Jonas; 15 тамыз 1989, Каса-Гранде, Аризона, АҚШ) — америкалық әнші, актер және биші. «Jonas Brothers» тобының бұрынғы мүшесі.

Өмірбаяны[өңдеу]

Каса-Гранде қаласында дүниеге келді, Аризона, АҚШ. Балалық шағы Нью-Джерсида өтті. Джоның үлкен ағасы мен екі кіші інісі бар: Кевин, Ник және Френки. Ағайындылар жастайынан музыкамен айналысты. Ник, Кевин және Джо 2007 жылы «Jonas Brothers» деген топты құрды. Көптеген танымал адамдармен бірге жұмыс істеді. 2007 жылы «Hollywood Records» компаниясымен тұрды. Сол арқылы өнерге жолдары ашылды. 2007 жылдың тамызында «Ханна Монтана» сериалының эпизодында түсті. 2008 жылы «Рок в летнем лагере» фильмінде басты рөлді сомдады. Ағайындылар «Jonas», «Jonas L.A.» фильмдерінде түсті. Қазіргі кезде, Джо Лос-Анджелес, Калифорния қаласында тұрады. 2011 жылы жеке карьерасын бастады.

Фильмографиясы[өңдеу]

Жылы Орысша атауы Шынайы атауы Рөл
2006 Рэйчел Рэй Rachael Ray
2007 Ханна Монтана Hannah Montana Өзін ойнайды
2008 Рок в летнем лагере Camp Rock Шейн Грей
2009 Jonas Brothers: 3D концерт Jonas Brothers Өзін ойнайды
2009 Группа в автобусе Band in a bus Өзін ойнайды
2009 Ночь в музее 2 Night at the museum Купидон
2009-2010 Братья Джонас JONAS Джо
2010 Рок в летнем лагере 2 Camp Rock 2 Шейн Грей
2010-2011 Красотки в Кливленде Hot in Clevelend Уилл Моретти
2010 90210 90210 Өзін ойнайды

Дискографиясы[өңдеу]

  • 2006It’s About Time
  • 2007Jonas Brothers
  • 2008A Little Bit Longer
  • 2009Lines, Vines and Trying Times
  • 2010JONAS L.A.
  • 2011Fastlife
  • 2012: "Fly With Me"

Дереккөздер[өңдеу]

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]