Кристиан Мэри Серратос

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Кристиан Мэри Серратос
Christian Serratos
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Christian Marie Bernardi

Туған күні:

21 қыркүйек 1990(1990-09-21) (27 жас)

Туған жері:

Пасадина, Калифорния, АҚШ

Азаматтығы:

 АҚШ

Мамандығы:

актриса

Белсенді жылдары:

2004 — қазіргі уақыт

Кристиан Серратос

Кристиан Мэри Серратос (ағылш. Christian Marie Serratos; 1990 жыл 21 қараша 1990) – америкалық актриса және фотомодель.

Өмірі және мансабы[өңдеу]

Кристиан Мария Бернарди Пасадинда (Калифорния штаты) дүниеге келген. 7 жасында фотомодель болды, Ford Models атты модельдік агантпен серіктес болған. 2004 жылдан бастап киноға түседі, атағы «Ымырт» сагасындағы Анжела Вебердің рөлінде ойнағаннан кейін шықты.

2014 жылы Серратос «Жүріп жүрген өліктер» (ағылш. The Walking Dead) атты телехикаяда Росита Эспинозаның рөлін сомдауды бастады. Серратос бесінші маусымда басты құрамның мүшесі болды.

Фильмографиясы[өңдеу]

Жылы Қазақша аты Нақты аты Рөлі
2004 Миссис Маршалл Mrs. Marshall Джиллиан Маршал
20042007 Ned's Declassified School Survival Guide Сьюзи Крэбграсс
2005 Зоуи 101 Zoey 101 Ферфала Бьяло
2006 Cow Belles Хизер Перес
2006 Седьмое небо 7th Heaven Тіркеуші
2007 Ханна Монтана Hannah Montana Алекса
2008 Ымырт (фильм, 2008) Twilight Анжела Вебер
2009 New Moon Анжела Вебер
2010 Eclipse Анжела Вебер
2011 Howlin' for You Клио
2011 American Horror Story Бекка
2011 96 минут 96 Minutes Лена
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 Анжела Вебер
2011-2012 The Secret Life of the American Teenager Рэйвен
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Анжела Вебер
2013 Lip Service Рокси Сантос
2014-2015 Жүріп жүрген өліктер The Walking Dead Росита Эспиноса
2014 7500 7500 Ракель Мендоса
2015 Broken Doll Тори

Номинациялары мен марапаттары[өңдеу]

  • 2008 — «Жас актер» номинациясы
  • 2009 — «Жас актер» сыйлығының « Екінші сатыдағы жақсы актер» атты номинациясын "Ымырт" сагасындағы Анжела Вебердің рөлін сомдағанның арқасында жеңіп алды.
  • 2010 — «Maxim» журналының «Hot 100» тізімінің 65 орынында тұрды.
Ортаққорда бұған қатысты медиа файлдар бар: Category:Christian Serratos