Дилан және Коул Спроус

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Дилан және Коул Спроус
Dylan & Cole Sprouse
Сурет
Жалпы мағлұмат
Туған күні

4 тамыз 1992(1992-08-04) (26 жас)

Туған жері

Ареццо, Италия

Азаматтығы

 АҚШ

Мамандығы

актерлер

Дилан Томас Спроус және Коул Митчел Спроус (ағылшын. Dylan Thomas Sprouse & Cole Mitchell Sprouse; 4 тамыз 1992 жылы, АҚШ) — америкалық актерлер. «Всё тип-топ, или Жизнь Зака и Коди» және «Всё тип-топ, или жизнь на борту» сериалдарынан танымал болды.

Дилан Спроус 2010 жылы

Өмірбаяны[өңдеу]

Егіздер Ареццо деген итальян қаласында дүниеге келген. Бұл қалада ата-анасы ағылшын тілінен сабақ берген. Әкесінің аты – Мэттью Спроус, ал анасының аты – Мелани Райт. Дилан Коулдан 15 минутқа үлкен.

4 ай өткеннен кейін, отбасы АҚШ-қа оралды. 1997 жылы ата-анасы ажырасты. Қазіргі таңда, егіздер әкесімен және өгей шешесімен бірге тұрады.

Жеке өмірі[өңдеу]

Ағайындылар Лос-Анджелес қаласында тұрады. Дилан мен Коулдың жансүйер актері – Адам Сэндлер. 2010 жылдың ортасына таман, Дилан «Sprouse Arts» деген желі ашты, ал 2011 жылдың ортасында Коул "Cole Sprouse Photography" деген желіні жарыққа шығарды.

2010 жылы егіздер Нью-Йорктағы университетке түсті. Бірақ, қазір олар Лос-Анджелес қаласындағы «Gallatin School of Individualized Study» мектебінде білім алуда.

Коул Спроус 2010 жылы

Sprouse Bros[өңдеу]

2005 жылы Коул мен Дилан «Sprouse Bros» деген сауда таңбасын ашты. Бұл сауда таңбасында жасөспірімдерге арналған киімдер шығарылады. 2008 жылы бұл жұмыс тоқтатылды. Егіздер түскен сериалдардан кітаптар жазылған.

Фильмографиясы[өңдеу]

Жылы Фильм(орысша атауы) Диланның рөлі Коулдың рөлі
1993 — 1998 Грейс в огне Патрик Келли Патрик Келли
1999 Большой папа Джулиан Джулиан
1999 Жена астронавта Егіз Егіз
2001 Друзья - Бен Геллер
2001 Шоу 70-х Бобби Билли
2001 Комната кошмаров Бадди Бадди
2001 Я видел, как мама целовала Санта Клауса Джастин Карвер Джастин Карвер
2001 Анатомия порока Сэмми Сэмми
2002 Мастер перевоплощения Young Pistachio Disguisey Young Pistachio Disguisey
2002 Восемь безумных ночей K-B Toys Soldier K-B Toys Soldier
2003 Just for Kiks (Удар, еще удар) Дилан Мартин Коул Мартин
2003 Apple Jack Джек Пайн Джек Пайн
2004 Цыпочки Джеремайя Джеремайя
2005 Особо опасные Джон -
2005 — 2008 Всё тип-топ, или Жизнь Зака и Коди Зак Мартин Зак Мартин
2006 — 2008 Disney Channel Games өзі өзі
2006 Новая школа императора Зам Зим
2007 Принц и нищий: Современная история Том Кенти Эдди Тюдор
2008 Снежная пятерка Шаста -
2008 Как сказал Джим Зак Мартин Зак Мартин
2008 Studio DC: Almost Live Зак Мартин Зак Мартин
2008 — 2011 Всё тип-топ, или жизнь на борту Зак Мартин Зак Мартин
2009 Короли Эпплтауна Уилл Клайтон
2009 Волшебники из Вэйверли Плэйс Зак Мартин Зак Мартин
2009 Кунг-фу Магу Джастин Магу Брэд Лэндри
2011 Двое на дороге Зак Мартин Зак Мартин
2011 Ханна Монтана Зак Мартин Зак Мартин
2012 Как попало! өзі өзі
2013 Весеннее обострение Дилан Гилберт Коул Митчел