Майкл Сэра

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Майкл Сера
Michael Austin Cera
Сурет
Майкл Сэра 2012 жыл
Жалпы мағлұмат
Туған кездегі есімі:

Michael Austin Cera

Туған күні:

7 маусым 1988(1988-06-07) (29 жас)

Туған жері:

Брамптон, Онтарио, Канада

Азаматтығы:

 Канада

Мамандығы:

актер, музыкант

Белсенді жылдары:

1998 — осы уақытқа шейін

IMDb:

ID 0148418

Майкл Остин Сера (ағылш. Michael Austin Cera, ХФА: [ˈsɛrə],айтылуы Сэ́ра) — Канадалық актер, продюсер, сценарист, режиссёр және композитор, Man Man, Modest Mouse, Islands и The Shins[1] қатысушыларымен бірге Mister Heavenly супергруппасында, сондай-ақ, өзінің жеке музыкалық тобында The Long Goodbye актер Кларк Дьюк пен Кристиан Буэнавентуралармен ойнайды[2].

Фильмографиясы[өңдеу]

Жыл Қазақша атауы Шынайы атауы Ролі
1999 Мен алтыншы классты келімсек болдым I Was a Sixth Grade Alien Ларрейб Хикс
1999 Өмір бойында екінші рет Twice in a Lifetime №2 скейтбордист
1999 Нодди Noddy Бутч
1999 Switching Goals Тэйлор
2000 Ultimate G’s Зактың жас кезі
2000 Steal This Movie Америка 7 және 8 жасы
2000 La Femme Nikita Жером
2000 Frequency Гордо Хёрш (10 жас)
2000 Real Kids, Real Adventures Майкл Эдкинс
2001 The Familiar Stranger Тед Велш жас кезі
2001 My Louisiana Sky Джесси Уэйд Томпсон
2001 Walter and Henry Жылап жатқан бала
2001 Braceface Джош Спитц
2001 Doc Макс
2001 I Was a Rat Баззер
2001 Stolen Miracle Брэндон Маккинли
2002 Confessions of a Dangerous Mind Чактың 8 және 11 жасы
2002 Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun балақай Гизмо
2003 Exit 9 Чарльз
2003 Custody of the Heart Джонни Рафаэль
2003 Rolie Polie Olie балақай Гизмо
2003-2006 Arrested Development Джордж-Майкл Блут
2004 What Katy Did Дорри Карр
2005 Darling Darling Гарольд
2005 Wayside School Тодд
2006 Clark and Michael Майкл
2006 Veronica Mars Дин
2006 Tom Goes to the Mayor Скротч
2007 Superbad Эван
2007 Juno Поли Бликер
2008-2016 Childrens Hospital Сэл Вискусо
2008 Nick and Norah’s Infinite Playlist Ник
2008 Extreme Movie Фред
2009 Paper Heart Майкл Сера
2009 Year One Ох
2009 Youth in Revolt Ник Твисп/Франсуа Диллинджер
2010 Скотт Пилигрим бүкіл әлемге қарсы Scott Pilgrim vs. the World Скотт Пилигрим
2013 Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012 Джейми
2013 This Is the End Майкл Сера
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp Джим Стенсил

Дереккөздер[өңдеу]