Милен Фармер

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Мұнда ауысу: шарлау, іздеу
Милен Фармер
Сурет
Негізгі ақпарат
Белсенділік жылдары

1984–бiздiң күндер

Мемлекет

Париж, Франция

Мамандықтары

Әнші, продюсер, актриса

Жанрлары

Поп, рок, electronica, неошансон

Ұжымдары

Moby, Seal, Archive, Alizée, Jean-Louis Murat

Милен Фармер (фр. Mylène Farmer; шын аты — Милен Готье (фр. Mylène Gautier[1]); 12 қыркүйек 1961, Пьерфон, Канадада туған) — француз әншiсi, актриса және поэтесса.

Фильмография[өңдеу]

  • Джорджино (1994)
  • Артур и минипуты (принцесса Селения) (2006)
  • Артур и месть Урдалака (принцесса Селения) (2009)
  • Артур и война двух миров (принцесса Селения) (2010)

Дискография[өңдеу]

Студия альбомдары[өңдеу]

  • Cendres de Lune (1986)
  • Ainsi soit je… (1988)
  • L'Autre... (1991)
  • Anamorphosée (1995)
  • Innamoramento (1999)
  • Avant que l’ombre… (2005)
  • Point de Suture (2008)
  • Bleu Noir (2010)
  • Monkey Me (2012)

Клипография[өңдеу]

Дереккөздер[өңдеу]

  1. Mylène Farmer a elle-même démenti l’information selon laquelle Marie-Hélène serait son vrai prénom. Интервью М.Фармер журналу Paris Match, желтоқсан 2001.

Сілтемелер[өңдеу]