Мемлекеттік елтаңбалар тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Төменде әліпбилік ретпен елтаңбалар (немесе оған балама белгілері) де-факто тәуелсіз мемлекеттер (оның ішінде мойындалмаған және жартылай мойындалған мемлекеттер де бар).


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тәуелсіз мемлекеттер елтаңбаларының тізімі[өңдеу]

А[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ә[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Б[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


В[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Г[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Д[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ж[өңдеу]


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


З[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


И[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Й[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


К[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Қ[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Л[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


М[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Н[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


О[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ө[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


П[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Р[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


С[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Т[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


У[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ұ[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ү[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ф[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Х[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ц[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ч[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ш[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Э[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Я[өңдеу]

Мойындалмаған, де-факто тәуелсіз болып есептелетін елдерің елтаңбаларының тізімі[өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тағы қараңыз

Сілтемелер

Қайнары[өңдеу]

<references></referencces>