Мемлекеттік елтаңбалар тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search

Төменде әліпбилік ретпен елтаңбалар (немесе оған балама белгілері) де-факто тәуелсіз мемлекеттер (оның ішінде мойындалмаған және жартылай мойындалған мемлекеттер де бар).


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тәуелсіз мемлекеттер елтаңбаларының тізімі[өңдеу | қайнарын өңдеу]

А[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ә[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Б[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


В[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Г[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Д[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ж[өңдеу | қайнарын өңдеу]


{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


З[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


И[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Й[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


К[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Қ[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Л[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


М[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Н[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


О[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ө[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


П[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Р[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


С[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Т[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


У[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ұ[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ү[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ф[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Х[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ц[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ч[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Ш[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Э[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Я[өңдеу | қайнарын өңдеу]

Мойындалмаған, де-факто тәуелсіз болып есептелетін елдерің елтаңбаларының тізімі[өңдеу | қайнарын өңдеу]

{{#if:||Мазмұны: Басы — 0–9 А Ә Б В Г Ғ Д Е Ё Ж З И К Қ Л М Н Ң О Ө П Р С Т У Ұ Ү Ф Х Һ Ц Ч Ш Щ І Э Ю Я


Тағы қараңыз

Сілтемелер

Қайнары[өңдеу | қайнарын өңдеу]

<references></referencces>