Қазақстан кадастрлық нөмірлер тізімі

Уикипедия — ашық энциклопедиясынан алынған мәлімет
Jump to navigation Jump to search
Қазақстан аудандары

Қазақстан аудандары

Кадастрлық номері Аудан атауы Облысы
001 Ақкөл қаласы Ақмола облысы
002 Астрахан ауданы Ақмола облысы
003 Атбасар қаласы Ақмола облысы
004 Сандықтау ауданы Ақмола облысы
005 Аршалы ауданы Ақмола облысы
006 Ерейментау қаласы Ақмола облысы
007 Егіндікөл ауданы Ақмола облысы
008 Қорғалжын ауданы Ақмола облысы
009 Бұланды ауданы Ақмола облысы
011 Целиноград ауданы Ақмола облысы
012 Шортанды ауданы Ақмола облысы
014 Ақкөл ауданы Ақмола облысы
015 Атбасар ауданы Ақмола облысы
016 Ерейментау ауданы Ақмола облысы
017 Макинск қаласы Ақмола облысы
018 Степногорск қаласы Ақмола облысы
019 Шаңтөбе кенті Ақмола облысы
022 Алға қаласы Ақтөбе облысы
023 Байғанин ауданы Ақтөбе облысы
024 Әйтеке би ауданы Ақтөбе облысы
025 Ырғыз ауданы Ақтөбе облысы
027 Мұғалжар ауданы Ақтөбе облысы
028 Қарғалы ауданы Ақтөбе облысы
029 Мартөк ауданы Ақтөбе облысы
031 Темір ауданы Ақтөбе облысы
032 Ойыл ауданы Ақтөбе облысы
033 Қобда ауданы Ақтөбе облысы
034 Хромтау қала Ақтөбе облысы
035 Шалқар қаласы Ақтөбе облысы
036 Ақтөбе қаласы Ақтөбе облысы
037 Алға ауданы Ақтөбе облысы
038 Қандыағаш қаласы Ақтөбе облысы
039 Темір қаласы Ақтөбе облысы
040 Хромтау ауданы Ақтөбе облысы
041 Шалқар ауданы Ақтөбе облысы
042 Жем қаласы Ақтөбе облысы
043 Балқаш ауданы Алматы облысы
044 Еңбекшіқазақ ауданы Алматы облысы
045 Жамбыл ауданы Алматы облысы
046 Іле ауданы Алматы облысы
047 Қарасай ауданы Алматы облысы
050 Райымбек ауданы Алматы облысы
051 Талғар ауданы Алматы облысы
052 Ұйғыр ауданы Алматы облысы
054 Есікқаласы Алматы облысы
055 Қапшағай қаласы Алматы облысы
056 Қаскелең қаласы Алматы облысы
057 Талғар қаласы Алматы облысы
059 Жылыой ауданы Атырау облысы
060 Индер ауданы Атырау облысы
061 Исатай ауданы Атырау облысы
062 Қызылқоға ауданы Атырау облысы
063 Құрманғазы ауданы Атырау облысы
064 Мақат ауданы Атырау облысы
065 Махамбет ауданы Атырау облысы
066 Атырау каласы Атырау облысы
068 Глубокое ауданы Шығыс Қазақстан облысы
069 Зайсан ауданы Шығыс Қазақстан облысы
070 Алтай ауданы Шығыс Қазақстан облысы
071 Катонқарағай ауданы Шығыс Қазақстан облысы
072 Күршім ауданы Шығыс Қазақстан облысы
078 Тарбағатай ауданы Шығыс Қазақстан облысы
079 Ұлан ауданы Шығыс Қазақстан облысы
080 Шемонаиха ауданы Шығыс Қазақстан облысы
081 Зайсан қаласы Шығыс Қазақстан облысы
082 Алтай қаласы Шығыс Қазақстан облысы
083 Риддер қаласы Шығыс Қазақстан облысы
084 Серебрянск қаласы Шығыс Қазақстан облысы
085 Өскемен қаласы Шығыс Қазақстан облысы
086 Шемонаиха қаласы Шығыс Қазақстан облысы
087 Байзақ ауданы Жамбыл облысы
088 Жамбыл ауданы Жамбыл облысы
089 Жуалы ауданы Жамбыл облысы
090 Қордай ауданы Жамбыл облысы
091 Тұрар Рысқұлов ауданы Жамбыл облысы
092 Меркі ауданы Жамбыл облысы
093 Мойынқұм ауданы Жамбыл облысы
094 Сарысу ауданы Жамбыл облысы
095 Талас ауданы Жамбыл облысы
096 Шу ауданы Жамбыл облысы
097 Тараз қаласы Жамбыл облысы
098 Жаңатас қаласы Жамбыл облысы
099 Қаратау қаласы Жамбыл облысы
100 Шу қаласы Жамбыл облысы
102 Ақтоғай ауданы (Қарағанды облысы) Қарағанды облысы
104 Жаңаарқа ауданы Қарағанды облысы
106 Ұлытау ауданы Қарағанды облысы
107 Шет ауданы Қарағанды облысы
108 Балқаш қаласы Қарағанды облысы
109 Жезқазған қаласы Қарағанды облысы
110 Қаражал қаласы Қарағанды облысы
111 Приозерск қаласы Қарағанды облысы
112 Сәтбаев қаласы Қарағанды облысы
114 Бөрлі ауданы Батыс Қазақстан облысы
115 Жаңақала ауданы Батыс Қазақстан облысы
116 Жәнібек ауданы Батыс Қазақстан облысы
118 Бәйтерек ауданы Батыс Қазақстан облысы
119 Казталов ауданы Батыс Қазақстан облысы
120 Қаратөбе ауданы Батыс Қазақстан облысы
122 Сырым ауданы Батыс Қазақстан облысы
124 Тасқала ауданы Батыс Қазақстан облысы
125 Теректі ауданы Батыс Қазақстан облысы
126 Бөкей ордасы ауданы Батыс Қазақстан облысы
127 Ақжайық ауданы Батыс Қазақстан облысы
128 Шыңғырлау ауданы Батыс Қазақстан облысы
129 Ақсай қаласы Батыс Қазақстан облысы
130 Орал қаласы Батыс Қазақстан облысы
131 Чапаев кент Батыс Қазақстан облысы
133 Қарқаралы ауданы Қарағанды облысы
134 Абай ауданы (Қарағанды облысы) Қарағанды облысы
136 Нұра ауданы Қарағанды облысы
137 Осакаров ауданы Қарағанды облысы
140 Бұқар жырау ауданы Қарағанды облысы
141 Абай қаласы Қарағанды облысы
142 Қарағанды қаласы Қарағанды облысы
143 Қарқаралы қаласы Қарағанды облысы
144 Саран қаласы Қарағанды облысы
145 Теміртау қаласы Қарағанды облысы
146 Шахтинск қаласы Қарағанды облысы
147 Арал ауданы Қызылорда облысы
148 Жалағаш ауданы Қызылорда облысы
149 Жаңақорған ауданы Қызылорда облысы
150 Қазалы ауданы Қызылорда облысы
151 Қармақшы ауданы Қызылорда облысы
153 Сырдария ауданы Қызылорда облысы
154 Шиелі ауданы Қызылорда облысы
155 Қазалы қаласы Қызылорда облысы
156 Қызылорда қаласы Қызылорда облысы
157 Айыртау ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
160 Зеренді ауданы Ақмола облысы
162 Уәлиханов ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
164 Тайынша ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
165 Ғабит Мүсірепов ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
167 Ақжар ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
171 Щучье ауданы (Бурабай ауданы) Ақмола облысы
172 Біржан сал ауданы Ақмола облысы
173 Заозерный кент Ақмола облысы
174 Көкшетау қаласы Ақмола облысы
175 Тайынша қаласы Солтүстік Қазақстан облысы
176 Степняк қаласы Ақмола облысы
177 Щучинск қаласы Ақмола облысы
178 Алтынсарин ауданы Қостанай облысы
179 Жітіқара ауданы Қостанай облысы
180 Қамысты ауданы Қостанай облысы
181 Қарасу ауданы Қостанай облысы
182 Қарабалық ауданы Қостанай облысы
183 Қостанай ауданы Қостанай облысы
184 Ұзынкөл ауданы Қостанай облысы
185 Меңдіқара ауданы Қостанай облысы
186 Наурызым ауданы Қостанай облысы
187 Денисов ауданы Қостанай облысы
188 Әулиекөл ауданы Қостанай облысы
189 Бейімбет Майлин ауданы Қостанай облысы
190 Сарыкөл ауданы Қостанай облысы
191 Федоров ауданы Қостанай облысы
192 Жітіқара ауданы Қостанай облысы
193 Қостанай қаласы Қостанай облысы
194 Лисаковск қаласы Қостанай облысы
195 Рудный қаласы Қостанай облысы
196 Бейнеу ауданы Маңғыстау облысы
197 Қарақия ауданы Маңғыстау облысы
198 Маңғыстау ауданы Маңғыстау облысы
199 Түпқараған ауданы Маңғыстау облысы
200 Ақтау қаласы Маңғыстау облысы
201 Жаңаөзен қаласы Маңғыстау облысы
202 Форт-Шевченко қаласы Маңғыстау облысы
204 Ақтоғай ауданы (Павлодар облысы) Павлодар облысы
205 Баянауыл ауданы Павлодар облысы
206 Железі ауданы Павлодар облысы
207 Ертіс ауданы Павлодар облысы
208 Тереңкөл ауданы Павлодар облысы
209 Аққулы ауданы Павлодар облысы
210 Май ауданы Павлодар облысы
211 Павлодар ауданы Павлодар облысы
212 Успен ауданы Павлодар облысы
213 Щербақты ауданы Павлодар облысы
215 Ақсу қаласы Павлодар облысы
216 Ертіс (кент) Павлодар облысы
217 Курчатов қаласы Павлодар облысы
218 Павлодар қаласы Павлодар облысы
219 Екібастұз қаласы Павлодар облысы
220 Қызылжар ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
221 М.Жұмабаев атындағы ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
223 Жамбыл ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
224 Есіл ауданы (Солтүстік Қазақстан облысы) Солтүстік Қазақстан облысы
225 Мамлют ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
228 Шал ақын ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
229 Аққайың ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
231 Тимирязев ауданы Солтүстік Қазақстан облысы
232 Булаев кент Солтүстік Қазақстан облысы
233 Мамлют қаласы Солтүстік Қазақстан облысы
234 Петропавл қаласы Солтүстік Қазақстан облысы
235 Сергеевка кент Солтүстік Қазақстан облысы
236 Абай ауданы (Шығыс Қазақстан облысы) Шығыс Қазақстан облысы
239 Аягөз ауданы Шығыс Қазақстан облысы
240 Бесқарағай ауданы Шығыс Қазақстан облысы
241 Бородулиха ауданы Шығыс Қазақстан облысы
243 Жарма ауданы Шығыс Қазақстан облысы
244 Көкпекті ауданы Шығыс Қазақстан облысы
248 Үржар ауданы Шығыс Қазақстан облысы
251 Аягөз қаласы Шығыс Қазақстан облысы
252 Семей қаласы Шығыс Қазақстан облысы
253 Шар қаласы Шығыс Қазақстан облысы
254 Ақсу ауданы Алматы облысы
255 Алакөл ауданы Алматы облысы
259 Қаратал ауданы Алматы облысы
260 Кербұлақ ауданы Алматы облысы
261 Көксу ауданы Алматы облысы
262 Панфилов ауданы Алматы облысы
263 Сарқан ауданы Алматы облысы
264 Ескелді ауданы Алматы облысы
266 Жаркент қаласы Алматы облысы
267 Сарқан кент Алматы облысы
268 Талдықорған қаласы Алматы облысы
269 Текелі қала Алматы облысы
270 Үштөбе қаласы Алматы облысы
271 Үшарал қаласы Алматы облысы
272 Амангелді ауданы Қостанай облысы
275 Жарқайың ауданы Ақмола облысы
276 Жангелді ауданы Қостанай облысы
277 Есіл ауданы (Астана) Астана
278 Жақсы ауданы Ақмола облысы
282 Арқалық қаласы Қостанай облысы
283 Державинск қаласы Ақмола облысы
284 Есіл ауданы Ақмола облысы
285 Красногорск
286 Бәйдібек ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
287 Арыс ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
288 Мақтаарал ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
289 Қазығұрт ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
293 Ордабасы ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
294 Отырар ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
295 Сайрам ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
296 Сарыағаш ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
297 Созақ ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
298 Төле би ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
300 Түлкібас ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
301 Шардара ауданы Оңтүстік Қазақстан облысы
302 Арыс қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
303 Жетісай қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
304 Кентау қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
305 Ленгер қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
306 Сарыағаш қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
307 Түркістан қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
308 Шардара қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
309 Шымкент қаласы Оңтүстік Қазақстан облысы
311 Алмалы ауданы Алматы
312 Әуәзов ауданы Алматы
313 Бостандық ауданы Алматы
314 Жетісу ауданы Алматы
315 Медеу ауданы Алматы
317 Түрксіб ауданы Алматы
318 Алматы ауданы Астана
319 Сарыарқа ауданы Астана

Сыртқы сілтемелер[өңдеу]

Жер учаскелерiнiң кадастрлық нөмiрлерiн қалыптастыру мақсаттары үшін облыстарға, республикалық маңызы бар қалаларға, астанаға, аудандарға және облыстық (аудандық) маңызы бар қалаларға берiлетiн кодтардың ТIЗБЕСІ

Тағы қараңыз[өңдеу]

Қазақстан аудандары